skip to Main Content
Барні стійки на замовлення

Барні стійки на замовлення

Барна стійка на сьогоднішній день є одним із головних атрибутів сучасного кафе, бару чи ресторану. Крім цього, все частіше можна зустріти виготовлення цього елементу меблів на замовлення для кухні або їдальні.

Функції барної стійки

Наявність барної стійки у приміщенні дозволяє вирішувати відразу кілька завдань. Наприклад, за її допомогою можна чітко провести зонування, розмежувавши обідню зону від зони бару. Також цей предмет інтер’єру може виконувати функцію додаткової робочої поверхні. Таким чином, за рахунок широкої стільниці барні стійки на замовлення можуть використовуватись для приготування напоїв та їжі. Завдяки такому унікальному пристосуванню можна регулярно проводити різноманітні дегустації, презентації нових страв чи кулінарні шоу.

Що таке барна стійка?

При спробі віднести барну стійку до певної категорії, можна зіткнутися з деякими складнощами. Так, одні називають її предметом меблів, інші впевнені в тому, що це елемент дизайну. Третя ж категорія наголошує на тому, що вони є повноцінним робочим інструментом. І що характерно, всі ці твердження певною мірою можна вважати справедливими. Безумовно, одне беззаперечно в цьому відношенні, те, що барна стійка завжди є яскравим елементом інтер’єру незалежно від того, де б вона не знаходилася.

Важливі моменти

Як правильно обрати барну стійку

Відкриваючи новий ресторан або бар, перше, що має його власник зробити, то це замовити барну стійку. Такі заклади дуже складно уявити без наявності бару, а бар в обов’язковому порядку повинен мати цей предмет інтер’єру. Якийсь час тому стало модним, щоб такий елемент інтер’єру був у будинку чи квартирі. Барні стійки на замовлення фабрика VERDI виготовить за найприйнятнішими цінами. Важливо вирішити для яких цілей ви маєте намір її купити, оскільки від цього залежатиме остаточна ціна. Так, для дорогого фешенебельного ресторану ціна буде зовсім іншою, ніж для невеликої їдальні у вашому будинку, оскільки розміри виробу будуть відрізнятися. Тому виготовлення буде проводитися за індивідуальними розмірами.

Поради

  • не можна економити на матеріалах, оскільки, інакше барна стійка вам довго не прослужить;
  • у якості матеріалів для її виготовлення ідеальним рішенням буде використання саме натуральних матеріалів, таких як камінь або дерево, щоправда, це залежить від вашого бюджету;
  • барна стійка ідеально повинна вписуватися в інтер’єр приміщення та бути виконаною з ним в одному стилі.

Матеріали

Сучасний ринок просто насичений величезним вибором барних стійок від різних виробників із різноманітних матеріалів. За своїм походженням всі матеріали можна поділити на дві групи: натуральні та штучні. До природних відноситься дерево та камінь, які завжди були в ціні та користувалися популярністю. Тому виготовлення барних стійок із дерева стане гарантією довговічності та надійності. За рахунок монолітної конструкції та твердості деревини така барна стійка вам служитиме дуже довго. Як правило, дерев’яні вироби можна зустріти у статусних дорогих закладах. Не меншою, якщо не більшою популярністю на ринку користуються і барні стійки з натурального каменю через свою міцність і надійність. Набагато дешевше обійдеться її виготовлення зі МДФ, хоча цей матеріал також відносять до природних, оскільки він є пресованою деревною стружкою, зверху, яка покривається емаллю або пластиком з малюнком імітації дерева або каменю, що часом навіть фахівець не може відрізнити справжнє воно чи ні. Для здешевлення вартості часто натуральні матеріали поєднують із штучними, що також дає добрий результат. Так можна зустріти комбінацію із пластику, дерева та скла і т. д. Останнім часом на ринку дуже популярними стали вироби зі штучного каменю та акрилового каменю, які також мають ряд переваг.

На нашій фабриці ви зможете замовити для будинку популярний предмет інтер’єру, а при виготовленні барної стійки будуть використані матеріали, які ви для цього виберете.

Примітки

Барні стійки, виконані, зі штучного каменю стануть чудовою заміною дорогим аналогам. Вони прості в експлуатації, зовсім не вимагають спеціального догляду, крім того, завдяки використанню інноваційних технологій вони мають максимальну схожість із натуральними матеріалами. Це означає, що штучний камінь здатний витримувати високі та низькі температури, і з його допомогою можна створювати незвичайні форми.

Сьогодні виробництво барних стійок на ринку має високу популярність. Це пов’язано з динамічним розвитком ресторанного бізнесу та сфери розваг. Водночас цей предмет інтер’єру часто використовується для дому.

Спеціалісти нашої фабрики виготовлять барну стійку за індивідуальним замовленням з урахуванням усіх ваших уподобань. У нас ви зможете замовити, як шикарну барну стійку для клубу або ресторану, виготовлену з натуральних матеріалів великого розміру, так і економний варіант бюджетного класу.

При виготовленні барних стійок ми використовуємо інноваційні технології та сучасні розробки у цій сфері, щоб цей предмет меблів був виготовлений максимально якісно. Саме тому останнім часом продукцію нашої фабрики любить і знає дедалі більше покупців. Найвища якість продукції, гарантія та доступні ціни роблять продукцію нашої фабрики дедалі популярнішою на ринку.

×Close search
Search