skip to Main Content
Великі можливості маленької кухні з барною стійкою

Великі можливості маленької кухні з барною стійкою

Виготовимо маленьку барну стійку на маленьку кухню за вашими індивідуальними розмірами.

Маленька кухня – серйозне випробування для власників, дизайнерів та виробників меблів. Однак за багато років роботи ми «укомплектували» цим сучасним предметом меблів не одну компактну кухню. Власне виробництво, великий каталог реалізованих проектів, а також чітке розуміння побажань наших клієнтів дозволяють нам знаходити прийнятні рішення для встановлення барної стійки на маленькій кухні. Незважаючи на те, що робота з благоустрою невеликих кухонних приміщень має досить напружений характер, ціни на нашу продукцію завжди залишаються нижчими, ніж у разі придбання готового варіанту.

Яким чином і навіщо барна стійка може бути встановлена ​​на маленькій кухні?

Варіанти встановлення барної стійки

Якщо кухня дійсно маленька, ми рекомендуємо встановлювати барну стійку у вигляді простої стільниці. Цей варіант не обтяжить приміщення, а така маленька кухня з барною стійкою відразу перетвориться на повноцінне приміщення, де можна не лише готувати їжу, а й їсти. На жаль, відмова від зовнішніх і внутрішніх систем зберігання, що розміщуються у великих стійках, неминучий, інакше кухня стане візуально ще менше.

Ми пропонуємо кілька варіантів кріплення барної стійки в малогабаритній кухні:

  • довгою стороною до стіни – якщо місця зовсім мало, проте підходити до такої стійки можна буде лише з одного боку;
  • короткою стороною до стіни – це класична схема розміщення барних стійок на маленькій кухні: інша сторона кріпиться за допомогою жердини, спирається на металеву ногу або бічну стінку, зроблену з такого самого матеріалу, як і сама стійка;
  • є продовженням кухонної стільниці, розташованої до неї під кутом – у цьому випадку кухня набуває П-подібного вигляду, а барна стійка замовляється на етапі виготовлення кухні;
  • розташовується вище за кухонну стільницю, але все одно утворює з нею букву П і зазвичай з’єднується за допомогою жердини.

Нашою компанією розроблено багато власних моделей барних стійок, які чудово вписуються в інтер’єр маленьких кухонь. Стільницю можна робити округлою, будь-яких розмірів, розмістити її на необхідній висоті, вибрати для виробництва найбільш підходящий матеріал – усі ці можливості дає виготовлення барної стійки на замовлення.

Навіщо потрібна барна стійка у невеликій кухні

Установка барних стійок на маленьких кухнях є єдиним рішенням найскладніших завдань. Така конструкція стає:

  • обіднім столом або місцем відпочинку;
  • робочою поверхнею – основною та додатковою;
  • елементом зонування – відокремлює зону приготування їжі від житлової зони у квартирах-студіях або квартирах, де вітальня поєднана із кухнею.

Який матеріал кращий

Будь-яка барна стійка, яка буде встановлена ​​в маленькій кухні, повинна максимально органічно вписуватися в загальний інтер’єр і в ідеалі бути зробленою з того ж матеріалу, що стільниця кухонного гарнітура. В даному випадку наша компанія пропонує на вибір своїх клієнтів такі варіанти:

  • натуральний камінь – якщо стільниця кухні виготовлена ​​з нього, то ніякий інший матеріал вже не зможе існувати поряд з ним;
  • штучний камінь – часто може бути підібраний за кольором та відтінком під кухонну стільницю;
  • деревно-стружкові матеріали – вони покриваються пластиком і здатні служити довго і надійно, як, втім, і кухонні стільниці, виготовлені з МДФ або ДСП.

Довірившись спеціалістам нашої компанії, ви зможете встановити на своїй мініатюрній кухні красиву та функціональну барну стійку. Наш спеціаліст безкоштовно приїде до вас додому для зняття розмірів, виробництво виготовить барну стійку за цілком прийнятними цінами з гарантовано якісних та екологічно чистих матеріалів, а фахівці з встановлення проведуть швидкий монтаж у зручний для вас час.

Барна стійка на невеликій кухні – це функціонально, модно та зручно!

×Close search
Search