skip to Main Content
Меблі для дитячої кімнати на замовлення

Меблі для дитячої кімнати на замовлення

Що таке комфортні меблі? Це коли на них приємно дивитись, а користуватися легко та зручно.

Для того, щоб все гармоніювало в інтер’єрі, необхідно все добре продумати. Крісла, ліжко, стіл або інші меблі повинні бути красивими та індивідуальними. З цієї причини доцільно виготовляти меблі на замовлення.

Кімната для дітей не є винятком із правил – це маленький казковий світ для дитини, де вона вчиться, відпочиває та розвивається.

Важливо, щоб діти від кімнати отримували масу задоволень. Сучасний ринок пропонує безліч варіантів, які найкраще виготовити меблі, щоб порадувати дитину. Але перш ніж ухвалити рішення, необхідно знати: яким має бути місце, де проживає дитина.

Всі батьки хочуть бачити свою дитину здоровою, а значить варто звернути увагу на дитячі меблі з екологічно чистих і натуральних матеріалів, також важливо переконатися в міцності меблів та стійкості конструкцій. За екологічною чистотою найбільш підходящим варіантом є дерев’яні меблі. Але вони мають свої недоліки: мають потребу в оновленні (фарбування, грунтовка), і з часом псуються. З цієї причини краще зробити меблі на замовлення із ДСП або МДФ.

Меблі для дитини повинні бути продумані до найдрібніших деталей і зручні в користуванні. Не варто замовляти меблі з гострими кутами та поверхнями, які можуть легко розбитися (дзеркала, скло). Це захистить дитину від непотрібних травм.

Пам’ятайте, що не завжди стандартні рішення бувають зручними, тому виготовлення дитячих меблів на замовлення має великий попит. Меблі можна виготовити потрібних габаритів, які підійдуть для кімнати, з різною колірною гамою, щоб вона підходила до інтер’єру, адже правильно підібраний колір може впливати на настрій, самовідчуття та ставлення дитини до життя. При цьому потрібно враховувати, хлопчик чи дівчинка проживатиме в кімнаті, і якого віку.

Крім того, дитячі меблі на замовлення не повинні виготовлятися зі складною конструкцією. У шафах і тумбочках дверцята і ящики повинні просто відкриватися і легко закриватися. Доступ до ручок має бути зручним.

Коли в сім’ї двоє дітей, потрібно подбати про компактне спальне місце. Двоярусні ліжка потрібного розміру та конфігурації можна легко та швидко виготовити. Ці спальні місця повинні бути безпечними та комфортними, а сходи розташовуватися на зручній висоті.

З практичної точки зору, у дитячій все має бути розташоване поруч: комп’ютерний стіл, шафа, ліжко. Полиці та ящики повинні бути місткими, щоб іграшки та потрібні дитині речі не доводилося постійно перекладати з місця на місце.

При виготовленні меблів на замовлення, важливо враховувати зростання дитини, щоб стіл та стілець для нього були зручними. Найвигіднішим варіантом вважається меблі з регулюванням по висоті. Це сприяє правильному та здоровому розвитку дитини.

Грамотно зроблений вибір меблів – це запорука відмінного навчання та прекрасного відпочинку дитини. А ми у VERDI допоможе реалізувати усі ваші ідеї швидко та якісно.

×Close search
Search