skip to Main Content
Невеликий огляд барної стійки

Невеликий огляд барної стійки

Як ви думаєте, які відмінності між барами, ресторанами, клубами, коротше кажучи, деякі розважальні заклади від інших? Абсолютно вірно, перш за все, обраного стилю напрям в дизайні інтер’єру! На цій основі, барні стійки в цьому декорі, майже найважливіші елементи. Елемент бару в інтер’єрі настільки необхідний, що в будь-якому випадку без нього не може зробити пристойну, поважаючи себе і клієнта, установу. Повна ексклюзивна, максимальна зручність, шик і блиск барного бару, виготовлені з найактуальніших, сучасних матеріалів, створюють унікальне зображення і, в результаті всіх витрат-установа сповнена людей! Ефективність ведення бізнесу в цій галузі, часом, може залежати від найдрібніших деталей декору. Це факт!

На сьогоднішній день відвідувачам таких закладів і центрів розваг із задоволенням відвідують ті заклади, які надають їм відчуття комфорту і комфорту. Це не варто, однак, для звеличувати Барні лічильники для барів настільки висока. В інтер’єрі кухонного бару лічильник підійде не гірше, і, звичайно, не зайвим. Навпаки, він здатний принести надзвичайні відчуття у вашій кухонної площі, наповнюючи такий важливий номер з яскравою індивідуальністю, унікальним стилем.

Для успішного вибору бару, ви повинні мати правильне керівництво про те, що звертати увагу, перше, і що призначити другорядне значення. Таким чином, ця стійка складається з двох модулів-передньої і задньої ліній, а верхній ярус на стовпах-опори. Модуль лінійчатої лінії спереду обладнаний базовим (нейтральним або охолодженим) модулем, спеціальним модулем під кавової машиною або пильною вежею, кутовим модулем, холодильною, термальною, нейтральним, нейтральною Вірінамі. Крім того, в комплекті з базовим модулем може бути мийка, тримачі для пляшок, місце під касира. Слід зауважити, що передній модуль забезпечує як гостьовій поверхні, так і роботу. Модуль гістограми на спині складається з верхнього ярусу, що кріпиться елементами підвіски до стелі і нижнього ярусу, що має основну ідею такого дизайну. Це заданий верхній ярус, що здійснює основний дизайн навантаження, тому тут, часто використовуваних матеріалів, таких як скло, дзеркала, дерев’яні і металеві елементи.

Основна вимога, яка повинна бути збережена бар стійки для кафе,-це найвища функціональність, геометричні дані стійок, які не соромтеся рухів ні відвідувачів, ні Бармен. Ергономіка є ключем до справжнього успіху! Як правило, передня лінія оснащена спеціальними поручнями і підставки для ніг, тим самим бар стенди для барів і кафе дозволяє клієнтам почувати себе максимально комфортно, а також служити прикрасою стійки. Матеріалом виготовлення окремих частин стійок є латунь, хромовані сталі, які цілком органічно можуть поєднуватися з зовнішнім покриттям стійки, виконані з різних матеріалів. Дуже часто рекомендують провідні дизайнери штучного (акрилового) каменю при виготовленні барних стійок, тому що його унікальні властивості дозволять вам звернути пильну увагу на себе. Атмосфера закладів і розважальних центрів передбачає активне використання різних поверхонь, включаючи стійки, тому барні стійки для кафе, барів, ресторанів нав’язують суворі вимоги до використовуваного матеріалу під час операції, головним чином Те саме. До них відносяться: вологість і термостійкість, абсолютна стійкість до агресивних (хімічних) речовин, екологічність. Власне, дизайн і дизайн можуть бути підхоплені цілим військом досвідчених професіоналів у цій галузі.

На нашому сайті ви можете побачити фотографії бару стійки, які виготовлені ФАХІВЦЯМИ нашого ЗАВОДУ “Верді”. Протягом багатьох років, ми виготовляв більш ніж 100 бар стійки для ресторанів, кафе, барів і будинків. На сторінці контактів, є всі дані, щоб зв’язатися з нами, а також “бланк замовлення”, у випадку якщо у вас є питання або ви хочете, щоб обговорити ваш проект.

Рішення завжди твоє. Змінити себе і змінити інші, щоб мати можливість змінити що-небудь навколо вас. Успішні придбання та придбання!

×Close search
Search