skip to Main Content
Особливості барних стійок

Особливості барних стійок

Як відомо, про заклади та установи можна судити вже за їх зовнішнім виглядом усередині приміщення та зовні. Тому помилки робити неприпустимо, інакше це призведе до зниження відвідувачів, а головне репутації. При встановленні меблів у приміщеннях офісів компаній, кафе, ресторанів важливо не заощаджувати на грошах.

Барні стійки вважаються лицем приміщення. Ці предмети інтер’єру повинні відповідати стилю одночасно виконуючи своє пряме призначення. До виробництва поверхні стійок ставляться високі вимоги з боку замовника, оскільки протягом робочого дня до елементів поверхні торкаються багато рук, предметів, здійснюється вологе прибирання. Крім того, від матеріалу стійок залежить витримка механічного навантаження. Незважаючи на всі вищезгадані вимоги, барні стійки обов’язково повинні завжди бути в ідеалі.

Виникає питання, чи існує такий матеріал, який протягом тривалого часу не виходив би з ладу, застосовуючись у складних умовах експлуатації.

Найчастіше за основу під час виробництва барних стійок береться штучний камінь. Наприклад, коріан. Також дозволяється акриловий камінь. До складу матеріалу входять безпечні для здоров’я та життя людини елементи:

  • Тригідрат алюмінію – це порошок білого кольору, який використовують для виробництва зубних паст.
  • Акрилова смола – сфера застосування: стоматологія, при пломбуванні зубів.

Як відомо, коріан ідеально витримує механічний вплив, це нетоксичний матеріал, стійкий до вологи, різких температурних змін.

Зі штучного каменю відбувається відлив форм при виготовленні стійок, тому в результаті виріб виходить безшовним. Передбачено також і той факт, що у разі порушення цілісності конструкції від навантаження поверхня може прийняти початкову позицію. У процесі ремонтних робіт використовується спеціальний клей прозорого кольору. Слід зрізати пошкоджену частину, замінити її на нову. При цьому не залишиться помітних стиків чи швів. Поверхня стане красивою і гладкою, немовби куплена в магазині.

Барна стійка, виготовлена ​​з коріану, характеризується відсутністю нерівної поверхні та тріщин, у яких не будуть накопичуватися бруд, розвиватимуться мікроби, небезпечні для здоров’я. Штучний камінь не вимагає підвищеної уваги щодо догляду, що забезпечує комфортабельну роботу. Коріан не боїться хімічних розчинів, які застосовують для видалення сильних забруднень, поверхня не постраждає.

Позитивним моментом застосування штучного каменю вважається вага, тому що акриловий матеріал дуже легкий. Можливо, багатьом подобаються барні стійки із натурального каменю. Якщо замовнику по кишені вартість барної стійки, виготовленої з натурального каменю, необхідно звертати увагу на конструкцію приміщення, яка завжди відповідає таким масивним виробам.

×Close search
Search