skip to Main Content
Проект кіномаркету «Планета Кіно» у ТРЦ River Mall

Проект кіномаркету «Планета Кіно» у ТРЦ River Mall

Фабрика «VERDI» є одним із головних підрядників компанії «Планета Кіно» для їх кіномаркетів. У цьому проекті ми використали три види матеріалів: фарбований МДФ жовтого та сірого кольору; ламіновану ДСП; стільниці з кварцового каменю сірого кольору.

Чому нас обирають для цих проектів

Вже не перший рік фахівці «VERDI» опрацьовують для «Планети Кіно» елементи, що захищають їхні меблі від випадкових пошкоджень, які могли б завдати відвідувачі їхнім кіномаркетам. На відміну від інших компаній ми виробляємо меблі, які служать довше, тому що кожен вузол ми проектуємо так, щоб його не змогли ненавмисно пошкодити.

Що це за елементи

Якщо уважно подивитися, на всіх з’єднаннях двох частин МДФ меблів можна помітити між ними алюмінієву смугу товщиною 2 мм, яка винесена на 1 мм вперед. Вона є свого роду «бампером», який захищає меблі від сколів та подряпин при випадкових ударах.

Чим примітний проект

Замовники в процесі реалізації проекту найчастіше вигадують нові «фішки». Цей проект не став винятком. Наприклад, розглянемо один із стелажів для снеків, тут замовники придумали зробити для нього таке обрамлення, в яке можна було б встановити підсвічування. Цей стелаж було нелегко зробити, тому що в ньому складні кути стикування МДФ – 130, 90, 45 та 42 градуси – які створюють цю не просту форму стелажу.

Які були складності

Не просто було зробити обрамлення для підсвічування. Після того як зробили весь вузол із МДФ, довелося обклеїти його скловолокном, щоб зв’язати всю конструкцію докупи. Усі фасади жовті, тому що замовник хотів, щоб форма трохи грала від світла. Також зробили фрезерування фасадів глибиною в пару міліметрів, по 5 сантиметрів заввишки через кожні 5 сантиметрів, щоб вийшов цікавий фасад.

Для «Планети Кіно» фабрика «VERDI» ексклюзивно виготовляє вітрини для підтримання попкорну у гарячому стані. Справа в тому, що щойно приготований попкорн, ще містить у собі вологу. Вітрини зроблені таким чином, що попкорн по готовності потрапляє в спеціальний бункер, де досушується. Вітрини двосторонні. З одного боку, клієнти бачать тільки склянки, наповнені попкорном. Інший бік спеціально спроектований для персоналу кіномаркету, який слідкує за тим, щоб у вітринах завжди стояли повні склянки з попкорном. Співробітник відкриває нижній бункер, набирає звідти попкорн у стаканчик і виставляє на вітрину. Також у вітринах використані стільниці з кварцового каменю, щоб вони набирали та віддавали тепло від інфрачервоних нагрівачів, які дають тепло вниз на склянки з попкроном, але це треба бачити.

Дизайнер проекту – Кирило Єльчиць

Більше фотографій можна побачити на сторінці проекту. А також у категорії Меблі для кінотеатрів можна переглянути інші наші роботи.

Наша меблева фабрика спеціалізується на виготовленні меблів для сегменту HoReCa (барні стійки та стільці, гардеробні шафи та багато іншого), офісів та домів. Ми створюємо меблі для вас ось уже більше 15 років і завжди раді відповісти на питання, що виникли.

×Close search
Search