skip to Main Content
Готель Софіївський посад

Готель Софіївський посад

Якщо театр починається з вішалки, то готель та його зустріч із гостями, починається зі стійки реєстрації. Об’ємний малюнок, що прикрашає стійку ресепшн і пристінок, легко повис у повітрі, а світло, що виходить від нього, візуально збільшуює хол готелю. Для створення такого ефекту, фахівці компанії «VERDI» використали технологію нанесення лазерного гравіювання акрилу та торцеве LED-підсвічування.

Декоративні колони та трафаретний малюнок підтримують та прикрашають барну стійку у ресторані готелю «Софіївський Посад», безсумнівна данина європейському стилю. І знову відчуття легкості не залишає, пляшки з вишуканими напоями наче залиті світлом, нічим не стримувані, вишикувалися в рівні ряди.

При виготовленні фасаду барної стійки з фарбованого МДФ було застосовано інноваційну технологію нанесення малюнка за допомогою трафарету, для стільниці барної стійки було обрано міцний та довговічний штучний камінь Montelli.

«Сучасний готель, що поєднує у собі європейський комфорт та українську гостинність», – так позиціонує себе «Софіївський Посад». З огляду на це компанія «VERDI» приступила до роботи і з гідністю її виконала!

×Close search
Search