skip to Main Content
VERDI офіційний партнер UKRAINIAN GASTRO SHOW 2019

VERDI офіційний партнер UKRAINIAN GASTRO SHOW 2019

25 червня у Києві відбулася ще одна важлива подія у гастрономічній індустрії – Ukrainian Gastro Show. Метою засновники заходу ставлять популяризацію національної кухні.

Інтенсивна програма передбачала виступи 17 речників, які є провідними діячами української ресторанної індустрії. Лекції та майстер-класи тематично охоплювали різні аспекти гастрономічного бізнесу – від локальних особливостей української кухні із сучасними тенденціями до специфіки взаємодії кухаря та клієнта.

Вже не перший рік компанія з виробництва меблів Verdi виступає офіційним партнером заходів, які розвивають та популяризують досягнення України у ресторанній та готельній індустріях. Так ми співпрацювали з Національною ресторанною премією «СІЛЬ», барним фестивалем «BAROMETER International Bar Show» та церемонією «Ukrainian Hospitality Awards», надаючи меблі професійної якості.

Таким чином відвідувачі заходу мають унікальну можливість не тільки познайомитися з вітчизняним виробником меблів, але й отримати консультацію фахівців, дізнатися про новинки в дизайні та технології виготовлення професійних меблів.

×Close search
Search