skip to Main Content
Меблі для ресторану у Мінську

Меблі для ресторану у Мінську

Сьогодні ми розповімо вам про новий проект ресторану у місті Мінську – Bloom Eatery. Всі меблі для цього проекту виготовила фабрика «VERDI», а також здійснила її монтаж в іншій країні.

Дизайнер проекту ресторану «Bloom» Йова Ягер.

Перш ніж продовжити, перегляньте короткий відеоогляд реалізованого проекту.

Тож почнемо по порядку.

При вході, з правого боку, відвідувачів ресторану зустрічає оригінальна та незвичайна гардеробна шафа з гнутими арками з фарбованого МДФ, диван та журнальний столик із чорного фарбованого металу зі стільницею зі шпону Палісандр.

З лівого боку ви побачите дровер, створений за ескізами Йови Ягер. Брашований шпон Палісандр та метал, покритий чорною полімерною фарбою.

Далі, по лівій стороні стінка для кашпо з масиву ясена, покрита масло-воском. Всі кашпо вкриті лаком та тонуванням. Всередині стінки вставки зі шпонованої фанери, які діляться на два види – з вирізом під горщик і без. Вставки не мають чіткої фіксації, що дозволяє будь-якої миті переставити їх з секцій на секцію, створюючи тим самим потрібний порядок розміщення кашпо.

По центру стіл діаметром 1200 мм. Стільниця з фанери, обклеєна італійським шпоном Палісандр Сантос. Ніжка столу у формі конуса, виготовлена ​​з чавунного млинця та обклеєна скловолокном.

Фахівцями фабрики «VERDI» було виготовлено барну стійку/a>. Вона зроблена з металокаркасу, який із зовнішнього боку обшитий декоративною панеллю з дерев’яних деталей, пофарбованих чорною матовою фарбою. Цоколь виготовлений з нержавіючої сталі, яка покрита нітрид титаном. Стільниця з акрилового каменю чорного кольору з красивими золотими вкрапленнями. Для стільниці ми виготовили та встановили спіл-стоп (spill stop – це підставка-каплезбірник для келихів, що запобігає протоку рідини при розливі напоїв на барну стійку) з нержавіючої сталі з брашуванням, також покрита нітрид титаном.

До барної стійки примикає стінка з металокаркасу, обшита металевими листами, пофарбована порошковою фарбою в чорний колір зі скляними віконцями бурштинового відтінку. Для цієї конструкції виготовлені спеціальні переставні скляні полиці, в яких реалізовано приховане LED-підсвічування. Стінка повністю розділяє зал та кухню.

Мабуть, однією з найскладніших конструкцій у цьому ресторані є декоративна стінка з дерев’яних плашок, для виготовлення яких ми використовували фанеру, вкриту трьома видами шпону (шпон Палісандр, шпон Корінь Амаретто та шпон Венге). Стінка складається з більш ніж 3000 плашок, які можна повернути навколо своєї осі на 70 градусів. За конструкцією встановлено спеціальне неонове підсвічування. За рахунок цього підсвічування та можливості повертати дерев’яні плашки, на стіні можна створити малюнок. Крім того, на лицьовій стороні встановили світильники з металу чорного кольору із дзеркалами, які дають світло у зал і підсвічують саму стінку.

Для санвузла ресторану ми виготовили тумбу з фарбованого МДФ зі склом та дзеркалом із трьома зонами підсвічування. Найскладнішим елементом у цій конструкції виявилася раковина зі штучного каменю, вага якої близько 280 кг. Раковина повністю зроблена з кварцового каменю, спеціально замовленого на італійській фабриці. Камінь являє собою збиту в пил крихту білого мармуру з різною фактурою, зовнішнім виглядом та кольором вкрапленнями. Через скромний внутрішній простір санвузла, на дверях ми використовували спеціальний роторний механізм, завдяки якому дверне полотно зсувається вбік і водночас повертається навколо своєї осі. Розмах дверей знижується на 50%, тим самим заощаджуючи простір.

Меблі від компанії Trone Grande.

Говорячи про цей проект, не можна не згадати компанію Trone Grande, яка виробила всі м’які меблі.

При вході до ресторану нас зустрічає диван, це репліка на італійського виробника, але покращеної форми. Ми переробили італійський дизайн, підняли спинку, щоб досягти більшого комфорту для відвідувачів закладу.

В інтер’єрі ресторану було задіяно чотири види стільців, вироблені Trone Grande:

  • Стільці повністю з букового масиву, спинка яких обклеєна шпоном Корінь Амаретто, а посадкове місце обтягнуте шкірою.
  • Стільці у зеленій тканині. Тканина вартістю 130 £ за метр, спеціально привезена з Великобританії, на перший погляд непоказна, однак має безліч переплетень нитки і повністю зроблена з вовни, завдяки чому клієнт відчуватиме теплоту цього натурального матеріалу.
  • Червоні стільці, основа сидінь яких виконана із литої піни, а ніжки із масиву ясена. Щоб зрозуміти, що собою представляє лита піна досить сказати, що цей матеріал використовується у виготовленні автомобільних крісел. Відмінною рисою цього матеріалу є вогнестійкість та стійкість до деформації, піна не змінить форму і сидіння довгий час залишатиметься зручним.
  • Спеціально для цього проекту, на прохання Йови Ягер та її ескізів, ми виготовили нову модель стільця, який повністю обшитий шкірою та з металевими частинами, що тримають ніжки з масиву ясена.

Столи за ескізами Йови Ягер виготовлені Trone Grande:

  • Столи, стільниці яких виготовлені з фанери, обклеєні шпоном Палісандр, ніжки із масиву ясена.
  • Столи, виготовлені з того ж кварцового каменю, що був замовлений в Італії. Два таких столи межують через декоративну перегородку, яка розмежовує простір між столами, щоб відвідувачам було комфортніше обідати та насолоджуватися рестораном.

Всі підстави для цих столів були виготовлені фабрикою Verdi за ескізами Йови Ягер. Їхня форма віддалено нагадує збройову гільзу, тому й назви у підстав відповідні – куля, куля подвійна.

На монтаж меблів для білоруського ресторану у фахівців компанії «VERDI» пішло всього 7 днів.

Докладніше про процес монтажу та самих меблів дивіться на нашому каналі YouTube.

А в розділі меблі для ресторанів можете побачити інші наші проекти, виконані нашою фабрикою в Україні і не тільки.

×Close search
Search