Місцезнаходження
Київ, Україна
Багато хто побачивши красиву фотографію, навіть не може уявити, скільки праці було вкладено в інтер’єрер ресторану «BEEF meat&wine». Над створенням проекту реновації працювала команда в особі американського архітектора Alberto Foyo, власника ресторану Руслана Шибаєва і мебляра Сергія Левковського.
На перший погляд проект був дуже простий, але це було тільки на перший погляд. Ускладнювало роботу те, що архітектор фізично знаходився в Америці, а архітектура приміщення не мала жодного прямого кута по фасаду будівлі.
Для реалізації цього складного проекту реновації, було прийняте рішення розділити весь проект на етапи:
- проектування;
- 3D заміри приміщення;
- перевірка планування шляхом створення точної копії планування з картону та викладання в ресторані на підлозі;
- створення та затвердження майстер моделі по кожній одиниці меблевого виробу;
- підбір матеріалів та вузлів;
- виробництво меблів;
- монтаж меблів у робочому закладі;
- доопрацювання та налаштування світла;
- фотосесія.
А тепер докладніше по кожному меблевому виробу:
1. Кашпо з металу – це витвір мистецтва. Це зразок того, як себе поводить різний метал при використанні на ньому різноманітної хімії та техніки обробки металу. Спеціально для цього проекту, ми створили ємність розміром 2200х1000х1000 мм, щоб в ній проводити травлення металу у готовому вигляді кожної секції. Це дало можливість створення ефекту вороненого металу без видимих швів. Кожна хвиля була вигнута вручну за допомогою мистецтва карбування та нагріву металу.
2. Шафи із вбудованим світлом. Тут нам прийшлося стати не тільки меблярами, а і професійними електриками. Нам довелося зіштовхнутись з великими перепадами напруги, які палили леди за лічені години (напруга при запуску витяжки могла впасти в мінус 50 вольт і після запуску піднятися до 100 вольт від мінусової напруги). Якщо ви знаєте, як працює лед кластер, то відразу зрозумієте рівень задачі, яку ми змогли вирішити.
Для самого найкращого результату потрібна команда: архітектор, замовник та мебляр. А ще бажання долати труднощі і мати час на створення супер класних речей.
Наша команда:
Alberto Foyo – архітектор проекту.
Руслан Шибаєв – власник ресторану.
Сергій Полюшко – фотограф проекту.
Trone Grande – виробництво диванів, столів з масиву, кашпо з масиву та фанери, яка вкрита матовою білою фарбою.
VERDI – виробництво кашпо з металу, дроверів з металу та шпонованої фанери, шафи з МДФ вкритої матовою білою фарбою та вбудованим лед світлом.